Mindtime Backup is specialist in het bewaren en bewaken van data. Wij winnen er zelfs prijzen mee.

Mindtime Backup richt zich al tien jaar volledig op de online backupmarkt en is al jaren één van de grootste spelers in de markt.

Waar veel bedrijven fuseren, worden overgenomen of te maken krijgen met (externe) investeerders, is Mindtime Backup één van de weinige Nederlandse bedrijven die geheel onafhankelijk is.

Het Deventer bedrijf heeft als enige Nederlandse onafhankelijke aanbieder de ISO27001 certificering, waarmee het internationaal gecertificeerd is voor haar informatiebeveiliging.

Het allerbelangrijkste bij Mindtime Backup is dat úw bedrijfskritische gegevens in veilige handen zijn én dat u deze op ieder gewenst moment terug kan halen.

Mindtime Backup werkt samen met een partnernetwerk, dat verspreid is over heel Nederland, Duitsland en België. Om het beheren van backups zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Mindtime Backup, in samenwerking met haar partners, het Mindtime Management Systeem ontwikkeld. Dit is het meest uitgebreide systeem voor online backup en beschikbaar voor alle partners van Mindtime Backup.

Mindtime Backup neemt alle zorgen voor u weg omtrent uw backup. Met Mindtime Backup hebt u 24 uur per dag toegang tot uw bedrijfskritische data. Het terughalen (restoren) van uw bedrijfskritische gegevens verloopt online via de Mindtime Backup software of via de website.

PC Backup

Werkt u met een laptop of pc, dan is PC Backup uw ideale automatische backupoplossing. Met een klik zijn uw bestanden weer hersteld.

Pro Backup

De online backup voor het hele kantoor, een of meer servers en/of pc's backuppen, standaard backupmodules voor de meest gebruikte applicaties zoals Exchange, SQL, MySQL, Sharepoint, Lotus Notes, Oracle en VMware.

 

VM Backup

Nu is het mogelijk voor een aantrekkelijke prijs uw klanten een online backup aan te bieden met de hoogste kwaliteit speciaal voor virtuele omgevingen. VM Backup 2 Cloud is het nieuwe product met dezelfde kwaliteit die Mindtime Backup al jaren levert.

Het maakt niet uit hoe groot uw VM’s zijn of welke populaire virtuele omgeving u gebruikt , VMware of Hyper-V. Samen met Mindtime Backup heeft u een speciaal product voor uw klanten die een backup van hun virtuele omgeving op een andere locatie wensen.

Dit is het meest complete pakket en combineert de volledige pakketten van ThreadScan Infra En ThreadScan Web, speciaal voor dedicated webservers, portals etc.

vanaf € 50,- per maand voor 100GB (jaarabonnement)

Bestel

PC Backup

Mindtime Backup biedt u een totale automatische online backupoplossing aan voor uw pc/laptop of Macintosh, tegen een vast laag maandelijks tarief.

Per ongeluk een bestand verwijderd of overschreven? Vanuit de browser of software downloadt u precies de versie die u nodig heeft. Makkelijk 5 minuten tot enkele weken terug in de tijd.

Vóór verzending naar onze beveiligde datacentra, worden uw bestanden versleuteld met uw eigen unieke sleutel. Met deze sleutel kunt alleen u de bestanden terughalen.

U krijgt van ons 10 GB backupruimte. Maar door compressie van uw bestanden kan dit wel oplopen tot 15 GB. Afhankelijk van de bestandstypen. Bent u een groter pakket nodig dan 10 GB dan is dat ook mogelijk.

vanaf € 5,75,- per maand voor 10GB (jaarabonnement)

Bestel

Pro Backup

Mindtime Backup biedt u een totale automatische online backupoplossing aan, tegen een vast maandelijks tarief.

Met de eenmalige installatie van de gebruiksvriendelijke Mindtime Backup software die op elke pc, laptop of server mogelijk is, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw ondernemingsgegevens! De online backup gaat volledig automatisch, zonder er verder naar om te kijken heeft u uw backup online.

vanaf € 13.50,- per maand voor 10GB (jaarabonnement)

Bestel